laptop-2838918__340.jpg

Som vi har meldt ud et par gange, senest før jul, forventer vi at lancere nyt medlemsforum inden foråret. Nyt forum er del af en større relancering af foreningens digitale kanaler: hjemmeside, forum og nyhedsmail.

Indtil det nye forum er oppe at køre, befinder vi os i en overgangsperiode, som kan giver nogle udfordringer. Bl.a. oplever flere, at links i mails med notifikationer fra det nuværende forum ikke virker, mens andre ikke har de samme problemer. Uanset om linket i mails fra forum virker eller ej, så kan forum tilgås fra forsiden af denne hjemmeside.

I overgangsperioden er du også nødt til at skrive til os, hvis du vil have noget på denne hjemmesides markedsplads - en job- eller salgsannonce. Du skal sende tekst, en frist og evt. et link og et foto/logo, til dkf@danskkiropraktorforening.dk så lægger vi det op for dig, indtil du selv kan gøre det i det nye år. 

Opslagene er offentlige, ligesom de har været det på den gamle hjemmeside.


I forhold til forum, så bemærk:

  • Har du noget på DKF Forum du ønsker at gemme, er det nu, du skal flytte det.
  • Deltager du i en af de få aktive grupper (kaldet 'klubber'), hører vi gerne fra dig og kommer med forslag til alternativer.
  • Har du spørgsmål? Kontakt Christian på ca@danskkiropraktorforening.dk eller ring på 2083 8984, hvis du er i tvivl om noget eller har input.

Det nye forum viderefører den gammelkendte mulighed for at debattere og efterlyse og dele viden på alle tænkelige områder, ligesom vi plejer. Som noget nyt giver den nye hjemmeside mulighed for at kommentere direkte på historier på hjemmesiden. Kommentarer, der kun kan ses af medlemmer, der er logget ind.