Velkomst kollega.jpg

DKF har de seneste uger modtaget en række henvendelser fra HK Privat Midtvest, der har henvendt sig til en række kiropraktorklinikker med henblik på indgåelse af overenskomst for kliniksekretærer.

Ifølge overenskomst for kliniksekretærer mellem HK Privat og DKF er HK forpligtet til at orientere DKF, når og hvis HK retter henvendelse til et medlem med henblik på indgåelse af overenskomst. Medlemmet er ikke forpligtet til at tiltræde overenskomsten, men alene forpligtet til at indgå i en forhandling med HK om eventuel overenskomstdækning.

Da sekretariatet nu har fået en række henvendelse, er der efter koordinering med de implicerede klinikker, rettet en fælles henvendelse til HK med forslag om, at møderne med de enkelte klinikker samles til en mødedag, hvor sekretariatet deltager sammen med klinikkerne.

Hvis der er klinikker, der allerede har, eller i fremtiden modtager lignende henvendelser fra HK vedrørende overenskomst for kliniksekretærer, og ønsker klinikken rådgivning og vejledning samt eventuel forhandling på klinikkens vegne, så kontakt gerne sekretariatet. Vi kan hjælpevidere, og overtager gerne dialog med HK.