london-530055.jpg

Blot et par dage efter at den europæiske kiropraktorunion (ECU) med stort flertal besluttede at give den britiske kiropraktorforening (BCA) en økonomisk håndsrækning, har BCA valgt at melde sig ud af ECU. Det skriver ECU på deres hjemmeside 

Udmeldelsen kommer som en overraskelse for formanden for ECU, Vasileios Gkolfinopoulos, der på ECU’s hjemmeside udtaler sin skuffelse over den britiske beslutning:
- I am saddened to announce that the leadership of the British Chiropractic Association has decided that the BCA should resign from membership of the ECU and thereby deny its members the camaraderie and professional support of their fellow chiropractors in Europe, siger den europæiske formand.

Også DKFs formand, Lone Kousgaard Jørgensen er skuffet over udmeldelsen:

- Det ærgrer mig enormt meget, at BCA nu dropper samarbejdet i ECU – og jeg er skuffet over forløbet frem til udmeldelsen. Jeg er bekymret for, hvad det får af betydning for de britiske kiropraktorer, der nu kommer til at stå helt alene. Set fra ECU’s side er det naturligvis også stærkt bekymrende, at det største medlem nu har meldt sig ud, siger Lone Kousgaard Jørgensen.