online konference.jpg

Har du spørgsmål til DKF’s håndtering af Covid-19 -krisen? Vil du vide mere om hvad der skete bag linjerne i foreningen, da Mette Frederiksen lukkede landet ned i marts? Så kom til DKF’s digitale medlemsmøde på onsdag den 10. juni kl 19:30-21:30.

På mødet deltager DKF’s formand Lone Kousgaard Jørgensen, næstformand Michael Christensen og bestyrelsesmedlem Jacob Toft Vestergaard. Desuden deltager Anette Ravn og Gunvor Jørnsgaard, formænd for hhv. ansatte og klinikejerudvalgene i mødet.

Fra sekretariatet deltager direktør Jakob Bjerre, Chefjurist Gitte Sauerberg og kommunikationschef Christian Ankerstjerne.

Inden mødet udsendes et link til alle DKF’s medlemmer. Linket sendes inden mødet i et nyhedsbrev og skal bruges for at kunne deltage i mødet.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Af sikkerhedshensyn kommer linket ikke til at ligge på hjemmesiden.

Mødet kan følges på alle platforme, fx iPhones, Android, PC og Mac

 

Panelet svarer på spørgsmål
Du kan stille spørgsmål undervejs i mødet skriftligt via en chat, men vi opfordrer til, at du sender dit spørgsmål allerede nu. Send spørgsmålet til dkf@danskkiropraktorforening.dk.

Alle modtagne spørgsmål bliver læst – men hvis flere spørgsmål kredser om den samme problemstilling, besvares de i bundter.

Vi svarer kun på overordnede eller generelle spørgsmål. Private spørgsmål og decideret sagsbehandling henvises til almindelig åbningstid.

Efter debatten om Covid-19 orienterer Lone Kousgaard Jørgensen om OK-forhandlingerne, der er gået i gang mandag den 8. juni.

Vel mødt!