_H4A0516.JPG

Kære alle

Velkommen tilbage fra en forhåbentlig dejligt afslappende og velfortjent ferie. Jeg håber, I har kunnet slappe godt af i ferien. Jeg forestiller mig, at det må I have trængt grundigt til ovenpå et turbulent forår, præget af Coronapandemien.

Nedlukningen og smitterisikoen i foråret har sandsynligvis medført mange spekulationer og bekymringer for, hvilke konsekvenser begge aspekter kunne få for jer som kiropraktorer, forskere, klinikejere, arbejdsgivere - og for jeres medarbejdere og familier. Det må have været en hård tid at komme igennem for jer.

Jeg håber meget, at I har kunnet “ride” stormen af uden for svære konsekvenser for jer personligt og økonomisk, og at I er klar til at gå i gang igen med jeres vigtige arbejde for de mange patienter, der nyder godt af jeres hjælp og ekspertise.

Heldigvis er vi i mellemtiden blevet lidt klogere på virus’en, selvom vi stadig - også helt aktuelt— oplever lokale udbrud, Regeringen mener dog heldigvis ikke, det bliver nødvendigt med en fuldstændig nedlukning af samfundet i lighed med den, der fandt sted i foråret. Det er mit håb, at den vil få ret, sådan at I - og mange andre dele af vores samfund - kan fungere nogenlunde normalt igen.

Jeres patienter værdsætter jer og glæder sig over, at I er tilbage. Det tillader jeg mig at udtale mig om, for jeg er selv en af dem :-).

Rigtig god arbejdslyst til jer alle.

Annette Roed