_MG_7479.JPG

Hvert år hyldes Årets kiropraktor på DKF's årsmøde, der også uddeler en pris til årets bedste speciale. Og når bestyrelsen beslutter det, uddeles også foreningens store ærespris Kiropraktorprisen, som sidst blev uddelt i 2018.

Det er nu i weekenden, du skal til tasterne, hvis du vil indstille nogen til priserne - pånær til specialeprisen, for her er det klinisk biomekanik, der udvælger årets speciale. 

Årets Kiropraktor blev stiftet i 2012 og uddeles til en kiropraktor, der har ydet en særlig indsats inden for det kiropraktiske fagområde. Alle DKF's medlemmer kan indstille kandidater til prisen, som der efterfølgende afholdes afstemning om, hvis der er indstillet flere kandidater. 

Sidste år modtog Klaus Doktor titlen for altid at gå forrest for at følge den teknologiske udvikling.

> Senest mandag 21. september kan du indstille kolleger til titlen, der uddeles til DKF's årsmøde lørdag 14. november. Send din indstilling inkl. begrundelse: dkf@danskkiropraktorforening.dk

Kiropraktorprisen er Dansk Kiropraktor Forenings hæderspris til en person eller institution mv., der har gjort en særlig indsats enten inden for forskning på det biomekaniske område eller ved at sætte fokus på at skabe ny viden om det kiropraktiske virksomhedsområde. Prisen kan ikke søges, og den uddeles ikke nødvendigvis hvert år. Medlemmer kan indstille kandidater til prisen, og DKF’s bestyrelse beslutter, hvem den skal uddeles til. 

Seneste uddeling var i 2018, da Kiropraktorprisen blev uddelt til prof. Gert Brønfort, University of Minnesota.  

> Senest 21. september kan du indstille modtagere af Kiropraktorprisen, der - hvis bestyrelsen beslutter det - uddeles på DKF's årsmøde 14. november. Send indstilling og begrundelse til dkf@danskkiropraktorforening.dk

Læs om tidligere vindere og prismodtagere

DKF's Årsmøde foregår lørdag 14. november om formiddagen under Faglig Kongres i Odeon i Odense.

Husk, at du sparer 200 kr. per person ved tilmelding til kongressen senest 30. september.