laptop-3196481__340.jpg

Usædvanlige tider kalder på usædvanlige løsninger, og i lyset af det store, akutte behov for juridisk assistance inden for ansættelse og klinikdrift har DKF haste-ansat cand.jur. Gitte Sauerberg. 

Allerede i morgen tirsdag den 17. marts er Gitte Sauerberg klar ved telefonen 33 37 60 96 - og indtil hun får sin egen mailadresse så via gs@danskkiropraktorforening.dk - for at besvare alle de spørgsmål, der midt i denne ekstraordinære krisesituation rejser sig om ansættelse, klinikdrift, overenskomsten og lovstof.

Med arbejdsret som spidskompetence og erfaring fra faglige organisationer på både det private og offentlige område samt selvstændige og ansatte er hun godt klædt på til opgaven

”Jeg er klar til at rådgive og vejlede i den her unikke situation, som skaber en masse usikkerhed ude i klinikkerne – hos både ejere og ansatte. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe og finde løsninger” fortæller Gitte Sauerberg.

Om Gitte
Gitte Sauerberg er uddannet jurist fra Københavns universitet i 2002. I et års tid har hun drevet virksomheden HRjur.dk, som rådgiver små og store virksomheder inden for primært personalejura, men også GDPR i mindre omfang. Før det var hun ansat som jurist i fagforeningen KRIFA, og tidligere var hun i Uddannelsesforbundet (faglig organisation for lærere på ungdomsuddannelser), hvor hun arbejdede med forhandling, rådgivning og undervisning.

Indtil videre er Gitte ansat frem til 31. maj.

DKF byder hende varmt velkommen og glæder sig til samarbejdet.

DKF's sekretariat består af i alt syv medarbejdere - en direktør, en kommunikationschef, en chefjurist, to konsulenter og to administrative (indtil 1/4 kun en).  Alle arbejder hjemmefra grundet krisen. Find numre og mailadresser

IMG_2602 (2).PNG
Gitte Sauerberg