færdighedslab26.JPG

Assistenten skal planlægge og koordinere af undervisning på bachelor- og kandidatdelen ved uddannelsen i klinisk biomekanik herunder stå for kontakt til eksterne undervisere. Der er ingen forskningsforpligtigelse tilknyttet stillingen, men har man interesse herfor, er der mulighed for deltagelse i forskning.

Der lægges vægt på ansøgerens undervisningserfaring og erfaring med planlægning og koordinering af undervisningsrelaterede opgaver og en baggrund som kiropraktor (cand. manu.) er en fordel.

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til forskningsleder, professor Jan Hartvigsen, e-mail: jhartvigsen@health.sdu.dk , tlf.: 6550 4522 eller til institutleder Jørgen Povlsen, e-mail: jpovlsen@health.sdu.dk , tlf. 6550 3451.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Ansøgninger skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format. Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Ansøgningen skal indeholde (som pdf.- eller docx.-filer):
• ansøgning
• curriculum vitae
• kopi af eksamensbeviser inklusive dokumentation for kandidatgraden
• en redegørelse for andre kvalifikationer relevante for stillingen.

Ufuldstændige ansøgninger vil ikke blive bedømt.

Bedømmelsesudvalget vil få mulighed for at shortliste ansøgere.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere her..