IMG_1101.jpg

Når du bladrer KIROPRAKTOREN igennem, vil du nok kun lægge mærke, at der er blevet lavet om i de første sider. Forsiden har fået et make-over med et nyt større billede og færre elementer. Lederen er rykket til side 2, og hvor der før kun var en side til 'Kort Nyt', så er der nu næsten med mindre tekster og teasere.

Tanken er at få mere af indholdet ud til de læsere - som nok er langt de fleste - der ikke læser bladet fra ende til anden. Det er også grunden til, at side 3 nu er en side fyldt med teasere fra artikler længere inde i bladet.    

I resten af bladet er der ryddet op, dvs. luget ud i faste elementer, for at forsøge at få lidt mere ro på siderne. 

Der er også brugt designelementer - fx nye lyse og mørke nuancer af vores logofarver - fra DKF's hjemmeside, der blev relanceret for halvandet år siden. På den måde er der mere sammenhæng i udtrykket mellem det, DKF udgiver på web og print.

De faste klummer ser en smule anderledes ud, men det er ikke sikkert, du bemærker det. Det, alle faste læsere, nok bemærker, er, at skriften er blevet en smule større og kraftigere. Men de små henvisninger til links, sidehoved- og sidetal ser også en smule anderledes ud.    

KIROPRAKTOREN's makeover er del af en lille opfriskning af DKF's udseende, hvor vi går bort fra hvid skrift på sort baggrund, som du måske husker fra vores powerpointskabelon og kort m.v. til et mere friskt og farverigt look. Det blev allerede taget i brug i forbindelse med årsmødet i udgivelserne der, fx resultatrapporten og kalenderen for 2020.

Bladkompagniet, som uddeler KIROPRAKTOREN, har meldt ud, at bladet bliver delt ud. Det lander hos medlemmerne som planlagt i weekenden, hos de fleste om søndagen.

Det er online allerede nu her 

Under overskriften 'Når smerter går ud over jobbet' sætter årets første blad spot på, hvad der kan gøres ved, at smerter i muskler og led topper listerne over årsager til, at folk ikke kan arbejde.

Artiklerne åbner en serie om socialkiropraktik, som skal køre i 2020.

Læs også: Formandens leder: Nedslidning er et nationalt problem 

KIROPRAKTOREN fylde faktisk 95 år sidste år.

I nyerede tid har bladet fået en makeover, der har givet det en ny forside, i 2007, 2012 og nu 2020.