_H4A0984 copy.jpg (1)

Louise Holm Sommer startede som foreningens chefjurist i januar 2019, og DKF takker hende for hendes arbejde og indsats og ønsker hende alt det bedste i den nye spændende stilling.

Jobskiftet betyder, at DKF søger ny chefjurist snarest muligt.

Den ledige stilling er endnu ikke slået op endnu, men juristen som DKF leder efter, skal varetage opgaver inden for ansættelse, klinikdrift, overenskomsten og sundhedslovgivning. Det er juristens opgave at varetage foreningens interesser med ”sundhedsjuridiske briller” så at sige - og en kerneopgave at rådgive medlemmer og betjene DKF's bestyrelse.

Stillingen indebærer også samarbejde med offentlige myndigheder, regionerne, faglige organisationer og kiropraktorstandens egne miljøer, men også med private aktører som fx forsikringsselskaber.

Realistisk set er den juridiske stilling sandsynligvist først besat tidligst 1. maj. I perioden inden da vil juridiske spørgsmål besvares af direktør Jakob Bjerre og i en vis udstrækning af DKF's faste juridiske samarbejdspartner inden for ansættelsesret.  

DKF's sekretariat består af i alt syv fuldtidsansatte medarbejdere - en direktør, en kommunikationschef, en chefjurist, to konsulenter og to sekretærer.