Corona rgt billede.jpg

Tirsdag 21/4 cirka kl. 16.30 har NIKKB mailet et spørgeskema til de 637 erhvervsaktive medlemmer i Danmark for DKF. Næsten 170 har allerede besvaret det her i skrivende stund onsdag formiddag.

Cirka kl. 17 tirsdag 21/4 sendte NIKKB et andet til spørgeskema til de 265 kiropraktorklinikker fra DKF's medlemsdatabase. 

Spørgsmålene skal give viden om, hvordan kiropraktorerne er ramt af krisen - både individuelt og som selvstændige erhvervsdrivende.

Spørgsmålene til klinikkerne skal kun besvares af en - så er der flere ejere af klinikken, bedes disse koordinere om en af dem svarer efter at have gennemgået spørgsmålene sammen eller om de evt. kan svare i fællesskab.

27 klinikker havde mandag morgen besvaret spørgsmålene.

Også klinikkerne bliver spurgt om overordnede og specifikke spørgsmål. De handler dels om, hvordan klinikkerne er ramt økonomisk, dels hvordan de har håndteret krisen personalemæssigt. 

Der er især i slutningen mulighed for at skrive generelle kommentarer, og dele erfaringer eller gode råd til kolleger, ligesom man kan skrive sit nummer, hvis DKF må kontakte en for evt. yderligere spørgsmål.

Undersøgelsen forløber en uge. Resultatet danner baggrund for artikler i næste nummer af KIROPRAKTOREN og skal guide DKF i at hjælpe kiropraktorerne så helskindet som muligt gennem krisen.

Det tager 10-15 minutter at besvare spørgsmålene.

DDet