_H4A0553.JPG

Det bliver en meget anderledes Faglig Kongres, der i næste uge åbner for tilmelding. Det bliver stadig tre spændende dage med masser af faglighed og vigtig viden. Men de store bjørnekrammere til de gamle studiekammerater og de mange timer på dansegulvet – dem må I gemme til efter corona.

Covid-19-pandemien betyder, at myndighederne har sat en lang række krav til blandt andet konferencer og begivenheder. Det har naturligvis også betydning for Faglig Kongres. Derfor har NIKKB og DKF de sidste uger arbejdet for en plan for at gennemføre det meste af kongressen i fuld overensstemmelse med alle myndighedernes krav.

Retningslinjerne siger, at vi må være op til 500 personer – i 2018 var vi i alt 364 kiropraktorer og 85 sekretærer, så der er stadig luft til flere.

Kurserne vil finde sted i større lokaler og vi vil sikre, at der er rigelig plads mellem deltagerne. Alle måltider skal indtages siddende, og maden vil blive serveret portionsanrettet.

Det faglige indhold rører vi ikke ved. Men det sociale bliver vi nødt til at nedtone. Derfor bliver arrangementet fredag aften gennemført siddende med mad og underholdning. Den store årsfest lørdag bliver til en middag uden dans, men med masser af god mad og hygge.

DKF’s årsmøde afholdes som sædvanligt lørdag eftermiddag. Husk frister for indstilling til priser - det kan du læse om her.

Vi åbner for tilmelding i næste uge (hold øje med mailen!). Du kan tilmelde dig 1, 2 eller 3 dages fagligt program samt aftenarrangementerne. Sporet for klinikpersonale gennemføres og der åbnes ligeledes for tilmelding.

Priserne på det faglige bliver, som vi kender dem, men årsfesten bliver til reduceret pris. De præcise priser fremgår når du tilmelder dig. Der vil være early bird rabat indtil udgangen af september. Hvis vi bliver nødt til at aflyse, er der naturligvis fuld tilbagebetaling.

DKF og NIKKB er i løbende dialog med Odeon og med myndighederne. Og husk: der gælder de samme regler, som når I går i supermarkedet eller besøger egen læge: har du symptomer, skal du blive væk.

Vi glæder os til at se dig og husk: en god kongres er noget, vi skaber sammen med afstand og masser af håndhygiejne.