_H4A0909.JPG

Tirsdag aften holdt Dansk Selskab for Kiropraktik, DSK, generalforsamling på Zoom og valgte ny bestyrelsen med ny formand.

”Mit arbejde som formand bliver at holde gryden i kog, fortsætte og understøtte det gode arbejde der allerede er sat i søen, samt imødekomme og facilitere nye idéer og udviklingsprojekter, siger den nye formand Martin Juulager, der til daglig praktiserer i Kiropraktor.com-klinikken i Odense, som han er medejer af.

Han uddyber:
”DSK er kiropraktorernes faglige selskab, som har til formål fremme udviklingen af det kiropraktiske fagområde. DSK har gennem de seneste år leveret et stort stykke arbejde indenfor forskellige aktiviteter.”

”Der har været høj aktivitet i fokusgrupperne med bl.a. foredrag og vidensudveksling om idrætskiropraktik og pædiatri. Der er udviklet og publiceret nye kliniske vejledninger, som skal støtte kiropraktorernes position i sundhedsvæsenet. Og endelig har vi afholdt en meget velbesøgt DSK Fagdag i marts 2019, hvilket bliver en tilbagevendende begivenhed hvert andet år.” 


Martin Juulager graduerede i 2006 fra Syddansk Universitet.

Line Press Sørensen er trådt ud af bestyrelsen. I hendes sted er Tine Aagard, der praktiserer i Rygexperten i Nyborg, valgt ind.

Resten af besætningen i bestyrelsen er den samme: Rikke Krüger Jensen, Trine Palludan, Claus Dam Nielsen, Cecilie Testern og Kristina Boe Dissing.

Cecilie Testern er udpeget som ny næstformand.    

Læs mere om selskabet op dets nye hjemmeside: www.dskkb.dk, hvor der med tiden vil ligge referat om andre beslutninger fra generalforsamlingen.

Det blev besluttet at hæve kontingentet til 500 kr. fra april 2021

Omkring 335 personer er medlem af Dansk Selskab for Kiropraktik. Er du i tvivl om du er medlem? Skriv til DKF, der hjælper selskabet med administration.