IMG_2828.jpg

Det nye Quarterly World Report prydes af den amerikanske kiropraktor Micheala Edwards. Hun er nyvalgt forkvinde for Amercican Black Chiropractors Association, som vil fremme vilkårene for og synliggøre sorte kiropraktorer:

"Our goal is to normalize the vision of chiropractic as containing black and minority faces," udtaler hun blandt andet i QWR.

Alle, der støtter dette mål, kan blive medlem af foreningen, som hun håber en dag kan blive opløst, fordi den har opnået sit mål om mere repræsentation og ligestilling i professionen, som er domineret af hvide mænd. Der er cirka 70.000 kiropraktorer i USA. 13-17% af dem er sorte. 

Læs interviewet med Micheala Edwards, som er tidligere atlet og har specialiseret sig i sportskiropraktik i sin klinik, hun åbnede efter sin uddannelse fra Logan University.

Du kan også læse om den nye midlertidige formand for WFC's forskningskomité, om forbundets 20 principper, der har fået et eftersyn, om forskningsprojekter fra ECCRE og den nye formand for studenterorganisationen WCCS.

Kiropraktorer med danske forbindelser har også fundet vej til nyhedsbrevet; Jan Hartvigsen, der er blevet medlem i WHO's gruppe der skal arbejde for bedre behandling af rygsmerter, Evelina Elmgreen, som fortæller om World Spine Care, og så fortæller en hel side om, da de danske nyuddannede kiropraktorer dimitterede fra SDU ved en digital ceremoni i sommer.

Find bladet der er kommet på Issuu.com siden sidst