_MG_6734.JPG

Hvem skal til tasterne?
Hvis du i 2019 har deltaget i kurser, der ikke er fra NIKKB, skal du logge ind og registrere. NIKKB-kurser registreres automatisk, når kurset er afholdt. Derfor behøver du ikke registrere dem.

Du skal også til tasterne, hvis du vil søge om kompensation for kurser/aktiviteter, du har deltaget i sidste år. 

Kiropraktorer i overenskomstklinikker skal registrere al kursusaktivitet - det er del af den systematiske efteruddannelse aftalt med regionerne i overenskomsten. 

Kiropraktorer i klinikker uden overenskomst, i sekundærsektoren, på universiteter m.v. opfordres til også at registrere deres efteruddannelse af hensyn til dataindsamlingen.

Kurser, der er godkendt som systematisk efteruddannelse, og som har fundet sted på hverdage, kan du søge økonomisk kompensation for. Kompensationen kommer fra Kiropraktorfonden.

  • Dine eksterne kurser fra 2019 skal du registrere senest på søndag 12. januar
  • Senest søndag den 19. januar skal du søge om kompensation for tabt arbejdsfortjeneste

Hvor gør jeg det?
Du anmoder om kompensation på ’min side’ på nikkb.dk i menuen ’Kompensation’. 

NIKKB-kurser bliver automatisk tilgængelige under ’Kompensation’ i en anmodningsformular efter kurset.

Eksterne kurser (hvad enten det er en forhåndsgodkendt udbyder eller ej) som du selv har registreret, skal være godkendt som systematisk efteruddannelse og være afholdt på en hverdag, inden de vises i formularen, hvor du søger kompensation. 

Du kan følge status på eksterne kurser i menuen ”Mine kurser”, og systemet notificerer dig pr. mail, når et eksternt kursus er blevet godkendt som systematisk efteruddannelse.

Hvad kan man få i kompensation?
Der ydes kompensation for kurser på hverdage med kr. 3.000 pr. dag og op til kr. 6.000 pr. år.