Knæ skade.jpg

Forskningsenheden for Muskuloskeletal Funktion og Fysioterapi (FoF) indbyder til det årlige Science in Action seminar på Syddansk Universitet, som har til formål at præsentere den nyeste viden og forskning, samt bygge bro mellem klinikere og forskere.

I år handler det om forebyggelse af knæskader, evidensbaseret rehabilitering efter forreste korsbåndsskade, samt retur til sport. Derudover vil vi på baggrund af nyeste forskning diskutere betydningen af de ordvalg klinikere bruger i mødet med patienten (Power of Words).

Følgende oplægsholdere vil deltage i dette års arrangement:

  • Hege Grindem. Fysioterapeut og ekspert i evidensbaseret behandling af knæskader. Hege er desuden seniorforsker ved Oslo Sport Trauma Research Center (Norwegian School of
    Sport Sciences) og assistant professor ved Stockholm Sports Trauma Research Center (Karolinska Instituttet)
  • Clare Ardern. Fysioterapeut og ekspert i retur til sports efter ACL skader. Clare er desuden redaktør på Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy (JOSPT) og seniorforsker ved Karolinska Instituttet.
  • Merete Møller. Fysioterapeut og adjunkt på Institut for Idræt og Biomekanik (SDU) og leder af et af de mest ambitiøse forebyggelsesprojekter i Danmark (Happy-projektet)
  • Jonas Bloch Thorlund. Klinisk forsker og ekspert indenfor meniskskader. Jonas er Professor på Institut for Idræt og Biomekanik (SDU) og Forskningsenheden for Almen Praksis. På grund af COVID19 situationen, er det desværre fortsat uklart i hvilket format det bliver muligt at afvikle Science in Action i 2020. Vi håber at kunne afvikle programmet som vanligt, alternativt 
    vil vi tilbyde en kortere online udgave til en reduceret pris.

Arrangementet finder sted 2. december 2020, uanset format.

Følg med på Facebook - her er eventet

Tilmelding til arrangementet åbner i slutningen af oktober.