Oplæg undervise.jpg

Allerede næste uge kan du komme på kursus. Lørdag 15. august starter NIKKB nemlig sin række af tilbud med en weekend i Odense om reumatologi i kiropraktorpraksis. OBS: fristen er udløbet, men skriv til NIKKB, hvis du vil med.

Weekenden 21.-23. august kan du fordybe dig i bløddelsbehandling i Vejle med to udenlandske undervisere - og 19.-20. september kan 25 hurtige kiropraktorer deltage i basiskursus om de alleryngste patienter. Det foregår i Odense.

Mindfuldness kan du fordybe dig i på Hotel Vejlefjord 25.-26. september.

Find link til NIKKB's kurser her

Overvejer du at sælge - eller købe?
Senere på måneden holder Deloitte og Nykredit to gratis aftenmøder om salg 24/8 Aarhus - 2/9 i København og køb af klinik (26/8 Odense) De starter begge kl. 17 og kommer hele vejen rundt om markedet, juridiske forhold og de finansielle aspekter.

Turen, som DKF ville arrangere til Palmer College of Chiropractic i anledning af kiropraktikkens julbilæum i september, er aflyst.

1. september holder Komiteen for Sundhedsoplysning gratis eftermiddag om et mentaliseringsprogram, som udvikler robusthed over for udfordringer. Det foregår hos Danske Regioner. 

Femte workshop om kliniske vejledninger
Lørdag 12. september holder Dansk Selskab for Kiropraktiks fokusgruppe for evidensbaseret praksis sin femte workshop, hvor du sammen med andre kolleger kan sætte dit præg på udviklingen af kliniske vejledninger. Det gratis og inkluderer forplejning hele dagen. 

Kongressen bliver holdt som planlagt 
Den store rosin i pølseenden er Faglig Kongres, som afholdes som planlagt 12.-14. november på Odeon i Odense. Der bliver holdt øje med gældende restriktioner og retningslinjer, og de oprindelige planer bliver justeret til, så det vil foregå forsvarligt. Torsdag aften holder vi det tilbagevendende arrangement, hvor klinikejere, der søger turnuskandidat, kan møde og speeddate studerende. Program og tilmelding lanceres inden længe. 

Lige inden kongressen - nemlig fra 6. november - kan du deltage i virtuelt topmøde om smerter. Den såkaldte EFIC-kongres tilbyder mere end 40 timers efteruddannelse online.


Ultralydskursus fra DUDS i Aarhus i januar

I det nye år kan du 25. - 26. januar deltage i kursus i muskuloskeltal ultralyd. Kurset afholdes af Aarhus Universitetshospital (Skejby) i samarbejde med DUDS (Dansk Ultralyddiagnostisk Selskab) og DAUS (Dansk Almenmedicinsk Ultralydsselskab) 


Alle kurser afholdes under hensyntagen til de gældende COVID-19-restriktioner.

> Husk, at hold øje under 'Arrangementer' på vores forside og i nyhedsmailen, du får fra os hver uge - og følg også med i NIKKB's kursuskalender.