_H4A0375.JPG

Arrangementet er for alle kandidatstuderende, men især sidsteårs-studerende, der snart skal i turnus - og så for kiropraktorer, der kan blive godkendt som tutorer. Læs om, hvem der kan godkendes som turnustutor  

Klinikker tilmelder sig via mail til dkf@danskkiropraktorforening.dk senest mandag 9. marts. Oplys hvor mange I kommer af hensyn til forplejningen. Søger du turnuskandidat, men er forhindret i at deltage i arrangementet, kan du sende et opslag (1 A4-side), som DKF så tager med og gør opmærksom på på selve aftenen. Send opslaget senest mandag 9. marts på ovenstående mail.  

Arrangementet, som er gratis, foregår om aftenen i Odense. 

Nærmere tid og sted meldes ud senere - hold øje under 'Arrangementer' her på hjemmesiden.

Der serveres sandwich, drikkelse, kaffe/the og kage.

Er du kiropraktor, som måske for første gang skal være tutor for en turnuskandidat, er du velkommen til at deltage i den del af mødet, der informerer om uddannelsen. 

Læs alt om turnus her

Hvordan finder man tutor/turnussted - eller turnuskandidat?

Alle kan gratis søge efter en turnusstilling eller en turnuskandidat her på hjemmesiden i et opslag på Markedspladsen.

Opslagene - de seneste - står på forsiden af vores hjemmeside og er med i den ugentlige nyhedsmail til alle medlemmer.

Tip til studerende
Du kan kontakte en kiropraktor eller klinik uopfordret og høre om mulighed for at komme i turnus hos dem. Det er et krav, at klinikken har haft overenskomst med regionerne i mindst tre år, og at kiropraktoren, der skal være tutor, er (med)indehaver af klinikken. Her på Sundhed.dk finder du alle klinikker, der har overenskomst med regionerne.

Et andet krav er, at klinikken skal have røntgenanlæg.  

Læs alt om turnus her