_MG_6734.JPG

Arrangementet er for alle kandidatstuderende, men især sidsteårsstuderende, der snart skal i turnus - og så for kiropraktorer, der kan blive godkendt som tutorer. Læs om, hvem der kan godkendes som turnustutor  

Klinikker tilmelder sig via mail til dkf@danskkiropraktorforening.dk senest mandag 9. marts. Oplys hvor mange I kommer af hensyn til forplejningen. Søger du turnuskandidat, men er forhindret i at deltage i arrangementet, kan du sende et opslag (1 A4-side), som DKF så tager med og gør opmærksom på på selve aftenen. Send opslaget senest mandag 9. marts på ovenstående mail.  

Studerende melder sig til via FNKS

Tid og sted
Torsdag d. 12. marts 2020 fra 17.30-21.00
Syddansk Universitet Campus, lokale U81 og U82 i nærheden af hovedindgangen og IOB.


Program
Arrangementet, som er gratis og foregår på SDU i Odense, falder i to dele: 

  • Kl. 17.30 starter informationsmøde for de studerende. Der er oplæg om regler og indhold i turnus, om forventningsafstemning og om DKF's rolle i overgangen fra stud. til cand. og flyvefærdig kiropraktor. Der er også oplæg om, hvordan det er at være i turnus.
  • Kl. 19.00 starter turnuscafeen, hvor klinikker, der søger turnus, først helt kort præsenterer sig selv i plenum for de studerende. Hvor lang tid hver klinikejer/klinik har, afhænger af hvor mange klinikker, der tilmelder sig, men det bliver nok i omegnen af 5. minutter til hver klinik. Slideshow kan bruges. Efterfølgende speeddater de studerende klinikkerne i grupper.

Der serveres sandwich, drikkelse, kaffe/te og kage.

Nærmere anvisninger om slideshow mv. bliver tilsendt de tilmeldte klinikker i mail en uge før.

Er det første gang du skal have en turnuskandidat, er du velkommen til at deltage i info-mødet, der starter kl. 17.30.

Er du kiropraktor, som måske for første gang skal være tutor for en turnuskandidat, er du velkommen til at deltage i den del af mødet, der informerer om uddannelsen. 

Læs alt om turnus her

Alle kan gratis søge efter en turnusstilling eller en turnuskandidat her på hjemmesiden i et opslag på Markedspladsen.

Opslagene - de seneste - står på forsiden af vores hjemmeside og er med i den ugentlige nyhedsmail til alle medlemmer.

Tip til studerende
Du kan kontakte en kiropraktor eller klinik uopfordret og høre om mulighed for at komme i turnus hos dem. Det er et krav, at klinikken har haft overenskomst med regionerne i mindst tre år, og at kiropraktoren, der skal være tutor, er (med)indehaver af klinikken. Her på Sundhed.dk finder du alle klinikker, der har overenskomst med regionerne.

Et andet krav er, at klinikken skal have røntgenanlæg.