virus corona.jpg

På pressemødet den 29. december forlængede statsminister Mette Frederiksen nedlukningen af serveringssteder, storcentre, detailhandel, frisører, hjemsendelse af studerende og skoleelever mv.

Kiropraktorkliniker og det øvrige autorisererede sundhedsvæsen skal ikke lukke ned og kan fortsætte behandlingen af patienter som hidtil.

Vaccinationer

Den 27. december blev den første dansker vaccineret mod Covid-19. Den allerførste sending er knap 10.000 doser, og derfor har Sundhedsstyrelsen prioriteret at vaccinere beboere på plejehjem og andre ældre i risiko for alvorligt forløb af COVrID-19, samt udvalgt frontpersonale i sundhedsvæsenet og i ældreplejen.

I takt med at Danmark modtager flere leverancer af vacciner, vil Sundhedsstyrelsen udvide tilbuddet til flere risikogrupper.

DKF er i dialog med Sundhedsstyrelsen angående hvornår kiropraktorer kan forvente at blive tilbudt vaccine. Så snart vi har svar fra Sundhedsstyrelsen vil vi omgående underrette DKF's medlemmer. Du kan læse mere om vaccinationsprogrammet og målgrupperne her