Nyt med ok logo.jpg

Det nye site er meget mere end bare en hjemmeside. Det skal artiklen i det nye fagblad illustrere. Her kan du se, hvorfor det bedre kan kaldes et univers end et site. For det er ikke bare en hjemmeside, men også relanceret nyhedsbrev, sociale medier, Danmarkskort - og også et magasin.

Det går live inden efterårsferien. Teksterne og videoerne gennemgår den sidste finpudsning, og så skal det tekniske rulles ud, inden Kiropraktorguide.dk forvandler sig til Kiropraktoren.dk Husk, at udtale "dk" - ligesom når du siger: "Sundhed.dk"... Altså, Kiropraktoren.dk. 

DKF's blad hedder fortsat KIROPRAKTOREN, men har fået et fornavn, nemlig Fagbladet KIROPRAKTOREN.

I efterårets fagblad kan du også læse portræt af formand Lone Kousgaard Jørgensen, som takker af - grundet DKF's vedtægter om max antal år på posten. Du kan også læse de første resultater af studier om pakkeforløbene; hvordan går det patienterne, og du kan læse om, at danske forskere har opdateret viden om spinalstenose i BMJ. 

Og så kan du læse om Fagligt Årsmøde - og en guide til generalforsamlingen

OBS: På side 14 står, at KKF Hovedstaden holder generalforsamling 13. oktober - den dato er ændret til 7. oktober. Desuden står, at man kan melde sig til alle 5 generalforsamlinger via Kiroviden.dk. Det er også forkert. KKF Sjælland og KKF Nord har valgt, at man tilmelder sig via mail til de respektive formænd som du også kan se via linket. Begge dele fremgår af denne oversigt over alle fem generalforsamlinger og af mailingen direkte til kredsenes medlemmer

 

Læs bladet online her på ISSUU