Foto borgermagasiner og kalendere.jpg

På Fagligt Årsmøde blev de delt ud med rund hånd - og i oktober modtog hver klinik kalendere og magasiner med posten. Men nu skal de sidste deles ud.

Skriv antal og adresse til dkf@danskkiropraktorforening.dk - så sender vi, det du skal bruge. 

Et godt tip er at bestille en kasse af det nye Kiropraktoren.dk - der er 70 i en kasse.

Kalenderen er en 2022-vægkalender trykt på karton, der kan foldes på midten. Foldet ud er den A3. Vi sender afsted ind til vi ikke har flere. I oktober blev de sendt med posten sammen med 50 udgaver af det nye magasin Kiropraktoren.dk til borgerne. Klinikker med 1 kiropraktor fik tilsendt 1 vægkalender, alle andre klinikker fik tilsendt 4. På Fagligt Årsmøde kunne de hentes på DKF's stand, hvilket en del gjorde. De blev også delt ud på Lægedage, så de pryder en del almen praksisser.

Borgermagasinet? Hvad er det?

Det er et magasin skrevet til borgere om muskler og led - og kiropraktik. Det har tema om ryggen, så der er bl.a. artikler om, hvad man selv kan gøre ved ondt i lænderyggen og om myten om den korrekte siddestilling - og der er også artikel om kiropraktorers behandling af spædbørn med kolik. Magasinet er del af lanceringen af det site Kiropraktoren.dk, der er en relancering af Kiropraktorguide.dk 

Du kan få næsten ligeså mange antal af magasinet som du ønsker. De er pakket i kasser af 70 stk., så det kan godt betale sig at bestille en kasse.

Magasinet er et genoptryk af udgaven, der udkom i oktober. En lille notits, hvor spinalstenose fejlagtigt omtales som 'vindueskiggersyndrom' er rettet i genoptrykket.

> Du kan også rekvirere foldere til patienter om nerverodspåvirkning i lænd og nakke samt spinalstenose - samt den helt nye folder til patienter om sygefravær.