Simply the best.jpg

De genkendelige toner fra introen af Tina Turners 'Simply The Best' blev højere og højere, og præcist idet 'You're simply the best' første gang lød, sprang guldkonfetti ud over scenen i Odeons store sal, hvor den nye formand overrakte Lone Kousgaard Jørgensen en buket efter en fin tale med tak for samarbejdet.

Det var sådan set kun startskuddet til nogle timer, hvor DKF, kolleger, medlemmer, sekretariatet og den allernærmeste familie, tog afsked med formanden.

Kl. startede afskedsreception i foyeren foran Odense koncertsal, hvor årsfesten blev holdt efterfølgende.

Bestyrelsen og sekretariatet havde få dage forinden holdt afskedsmiddag onsdag aften med gaver og taler. 

Taler var der masser af. Udover den nye formand holdt også "gamle" formænd som Jens Jacobsen og Peter Kryger-Baggesen taler.

Direktørerne fra henholdsvis DKF og fra Kiropraktorernes Videnscenter gav også formanden flotte ord med på vejen til at træde af på. Kiropraktorernes Videnscenter havde fundet på, at hver medarbejder skulle sende et ord, som de associerede med Lone. Ordene stod på digitale roll-up bag det lille podie. Der var ord som: engagement, arbejdsom, positiv, forkæmper, vedholdende og åben.

Også kiropraktorveninder og Lone selv til allersidst sagde et par ord.

Lone Kousgaard Jørgensen fortsætter sin politiske karriere. Hun er valgt - og startet - som kasserer i ECU, den europæiske kiropraktorunion. 

Læs portræt af Lone fra seneste KIROPRAKTOREN

_B8A6381.JPG
_H4A1658.JPG
Lone fik maleriet af DKF. Af Kiropraktorernes Videnscenter fik hun smykker, som også var gaven fra både sekretariatet og bestyrelsen.
_H4A1506.JPG
_H4A1624.JPG