coronapas.png

På grund af den aktuelle coronasituation er det blevet besluttet at indføre coronapas for alle deltagerne på Fagligt Årsmøde. Dette sker i forlængelse af epidemiudvalgets beslutning om at forhøje corona til en samfundskritisk sygdom og indføre krav om coronapas i udvalgte situationer. Dette inkluderer bl.a. indendørs forsamlinger over 200 personer som fx messer, kongresser og lignende. 

DKF og Kiropraktorernes Videnscenter har i dialog med Odeon besluttet, at alle skal kunne fremvise et gyldigt coronapas alle kongressens dage, dvs allerede fra og med torsdag den 11. november, en dag før coronapas-kravet træder i kraft de fleste andre steder. 

Det betyder i praksis, at ved ankomst til Odeon skal alle deltagere kunne fremvise gyldigt coronapas for at kunne komme ind. Dette gælder hver dag, uanset om man er blevet tjekket dagen inden. 

Der vil være afsat personale til at håndtere kontrollen således, at det kommer til at gå så hurtigt og problemfrit som muligt. 

Det opfordres derfor til, at du på forhånd har gjort dit coronapas klar, og er blevet testet, hvis det er relevant. Hvis du ikke har brugt din app de seneste 30 dage skal du logge ind med NemID første gang - så er du kørende igen.

Udover indførelsen af coronapas gælder stadig samme retningslinjer som tidligere jf. Sundhedsstyrelsen. Dvs. bliv hjemme hvis du har symptomer og hold afstand til de øvrige deltagere. 

Har du spørgsmål kan du kontakte kongressekretariatet på FK@kiroviden.sdu.dk eller spørge os fysisk på Odeon. 

Læs Erhvervsministeriets pressemeddelelse om coronapas fra 9. november 2021: https://em.dk/nyhedsarkiv/2021/november/coronapas-paa-serveringssteder-og-i-nattelivet-skal-holde-smitten-under-kontrol/