_H4A1520.JPG

Dagsordenen, som generalforsamlingen forløber efter, kan downloades her i en pdf. Den fylder 52 sider - især fordi de to årsregnskaber fylder. Vi har ikke sendt den med posten, men den kan erhverves i trykt form på årsmødet ligesom foregående år.

Fristen for at indsende medlemsforslag udløb lørdag 23. oktober, og DKF har ikke modtaget nogen forslag.

30. oktober udløb fristen for at melde sit kandidatur til Dansk Kiropraktor Forenings bestyrelse og til Dansk Kiropraktor Råd. Ingen har meldt sig. Det betyder, at samtlige af de opstillede fra bestyrelsens og rådets lister anses for valgte. Kandidaterne fremgår af dagsordenen, og du kan læse præsentation af dem her på hjemmesiden.

Bagsiden af dagsordenen er programmet for hele årsmødet samlet på 1 side.

Bestyrelsens skriftlige beretning er 'Resultatrapport 2020 og 2021', som er sendt med posten til alle medlemmer i uge 43.

Tæt på 400 deltager i selve generalforsamlingsmødet, der foregår altså kl 10 lørdag 13. november.r
Deltagelse i generalforsamlingen kræver iflg. DKF’s love formelt set ikke tilmelding. Det er gratis at deltage i mødet, men frokost betaler man for.

 www.danskkiropraktorforening.dk/gf finder du alt materialet og kan læse meget mere om hele mødet og generalforsamlingen.

DKF holder afskedsreception for Lone Kousgaard Jørgensen lige inden årsfesten fra kl. 18-19 på Comwell HCA ved siden af Odeon. Det kræver ikke tilmelding.

Og husk, gyldigt coronapas skal forevises for at komme ind

Studentermedlemmer er velkomne til at overvære mødet, men har ikke stemmeret. 

 

Vi glæder os til at se dig i Odeon kl. 10.