Pension og forsikring hos Willis Towers Watson.png

Omkring 2. juli sender Danica en mail til DKF's medlemmer i E-boksen. Det gør de for at være sikker på, at alle medlemmer har fået besked om at tage stilling til sin fremtidige ordning. Den enkelte skal nemlig selv sørge for at flytte over i den. Man kan også vælge at blive i den gamle, men skal give besked herom.

Hvad er fornyet?
Forsikringsdækningerne i DKF’s pensionsordning, som er del af dit medlemskab, er nu synkroniseret med det enkelte medlems folkepensionsalder. Dette er ikke tilfældet i den nu gamle ordning, hvor dækningen stopper i en alder af 60 år. 

Ønsket at sikre, at ingen medlemmer risikerer en periode uden et økonomisk sikkerhedsnet. Og derfor skal du som medlem aktivt vælge den nye ordning til for at sikre, at din nuværende ordning hos Danica Pension bliver flyttet til den nye, opdaterede ordning. Læs mere om fornyelsen og forskellen på den nye og gamle

Du har fire valgmuligheder:

1. Du kan blive rådgivet af Willis Towers Watson
Du kan booke et personligt rådgivningsmøde, der foregår over telefonen og ved en computer ved at bruge nedenstående loginoplysninger: 
Brugernavn: Kiroprakt
Adgangskode: pension
Book personlig rådgivning

2. Du kan få mere at vide om den nye pensionsordning
Klik her og læs mere om den nye ordning: Danskkiropraktorforening.dk/pension
Kontakt Willis Towers Watson på telefon 88 13 92 82 eller mail: dk-pension@willistowerswatson.com, hvis du har spørgsmål.

3. Du kan overgå til den nye pensionsordning i Danica Pension
Send en mail til Danica Pension på kundeservice_maegler@danicapension.dk, og du vil herefter modtage et link med få spørgsmål, som du skal svare på.

4. Du kan blive i den gamle pensionsordning i Danica Pension
Send en mail til dk-pension@willistowerswatson.com, hvis du af en eller anden grund ønsker at blive i den nuværende pensionsordning. Det er vigtigt, at du sender mailen, så vi ved at du aktivt har fravalgt dækningerne i den nye ordning.

Er du fyldt 60 år, så gælder der særlige regler for dig, kontakt Willis Towers Watson og hør nærmere.Ordningen er en medlemsfordel, en del af dit medlemskab som du obligatorisk er omfattet af.

Studentermedlemmer er dog ikke, men bliver omfattet af den nye ordning som færdigtuddannet medlem.