vaccine.png

"Ud fra den viden vi har lige nu, forventer vi, at alle personer, der er i særlig risiko, personale i sundheds- og plejesektoren samt samfundskritiske funktioner vil være blevet tilbudt vaccination inden april 2021," skriver styrelsen på siden, hvor vaccinationskalenderen ligger. Her kan man se, at alle i denne gruppe i midt-april forventes at være blevet tilbudt andet stik.

Kalenderen opdateres løbende, og den er nyttig at følge med i.

>>>
ER DER NOGET DU SKAL GØRE?
Nej. Indtil videre er der intet den enkelte - heller ikke arbejdsgivere - skal gøre, andet end at vente på mere information fra styrelsen i e-boksen.
>>>

Justering af planer
DK får frem til marts får leveret 100.000 færre doser end lovet. Derfor har styrelsen justeret en smule i planerne: 

”Vi holder fast i den prioriteringsrækkefølge, vi allerede har fastlagt. Men nogle må væbne sig med tålmodighed. Det gælder især dem, der allerede har fået en invitation til vaccination, og som nu kan opleve, at der går nogle uger, før der er nye tider. Lige nu prioriterer vi at tilbyde andet stik til de borgere på plejehjemmene, som blev vaccineret i uge 52 og 53, og regionerne gør deres yderste for, at borgere, der allerede har booket tid, kan komme til,” siger Søren Brostrøm i nyhed i går 20. januar på SST.dk

Sundhedsstyrelsen forventer fortsat at have tilbudt alle i Danmark, der er godkendte vacciner til, ved udgangen af juni, da der i prognoserne er taget forbehold for mindre udsving.

Om vaccination af privatpraktiserende sundhedspersoner skriver styrelsen følgende på sin side om målgrupper: "Vi er i Sundhedsstyrelsen opmærksomme på, at der er behov for yderligere afklaring vedr. privatpraktiserende sundhedspersoners visitation til vaccination. Vi arbejder på det, og vil informere, så snart det er afklaret." 

GODE LINKS 

 

HUSK OGSÅ: