Honorartabeller pr 1 juni 2021 uden telemedicib.jpg

Med virkning fra 1. juni 2021 opsiges den midlertidige COVID-19 aftale om telefon- og videokonsultationer i forbindelse med Covid-19, som blev indgået 27. marts mellem RLTN og DKF. Det skrev RLTN i en mail til DKF midt i maj måned.

RLTN vurderer, at situationen i samfundet nu har ændret sig markant i forhold til udgangspunktet for aftalen bl.a. andet som følge af at vaccinationerne mod Covid19 udrulles og der således ikke længere er behov for den midlertidige aftale. RLTN oplyser desuden, at de ligeledes har opsagt tilsvarende aftaler for langt de fleste øvrige praksisområder.

De opdaterede honorartabeller pr. 1. april 2021 UDEN de telemedicinske ydelser finder du her i vores menu om overenskomsten SAMT her på vores side om priser og tilskud til borgere.

 

 

 

DKF’s aftale om telefon- og videokonsultationer har ikke været brugt meget. I 1. kvartal 2021 er der blot gennemført 94 konsultationer på den måde. I aftalens samlede løbetid er der gennemført ca 480 telefon- og videokonsultationer. I alt har under 400 patienter benyttet sig af muligheden.