Velkommen håndtryk aftale.jpg

Kære medlemmer med offentlig ansættelse inden for det regionale område.

Overenskomstforhandlingerne er nu færdige og AC har tiltrådt det samlede forhandlingsresultat på det statslige, det kommunale og det regionale forhandlingsområde (kan læses her sammen med yderligere materiale: OK21 - Akademikerne).

DKF skal tage stilling gennem urafstemningen som omhandler et simpelt ja/nej til det samlede offentlige resultat blandt de ca. 30 offentlige ansatte, heraf flest på det regionale område.

DKF’s bestyrelse tager stilling til resultatet den 17. marts og sætter herefter urafstemningen i gang med ti dage til afgivelse af stemmer.

Mandag den 22. marts kl. 19.00 afholder DKF et digitalt medlemsmøde for alle medlemmer inden for det offentlige område for at orientere nærmere om resultatet.

Bestyrelsesansvarlig Pernille Popp, TR Nickie Signe Glissmann Nim og Direktør Jakob Bjerre vil deltage i panelet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og debattere undervejs.

PRAKTISK: Hvis du ønsker at deltage skal du senest fredag den 19. marts kl 12 sende en mail til Susanne Løndal Nielsen (SLN@danskkiropraktorforening.dk) og så vil du i løbet af mandagen modtage en mødeindkaldelse til mødet. Det er vigtigt at din afsendermail er den, du ønsker at modtage mødeindkaldelsen på! Mødet afvikles via TEAMS, der kan tilgås både via app og browser, både på pc, mac og mobile enheder.