Oles bog.jpg

De mange stemmer sikrer, at kiropraktor Ole Wessung er del af konstitueringen i en kommune, der også i 2022-25 har en konservativ borgmester.

- Det jeg gik til valg på, er budskabet ”Lad os sammen skabe verdens sundeste kommune”, og jeg vil bruge den platform, som kommunen giver mig som talerør, fortæller Ole Wessung og fortæller, at han ser sundhedsområdet som en fremragende udgangspunkt for at tiltrække nye borgere og virksomheder til byen og derigennem skabe yderligere fremgang.

- I virkeligheden vil jeg give de samme gode råd, som kiropraktorer har givet deres patienter i 100 år. Det handler om at tage et større egenansvar. I stedet for at bede kommunen om at sørge for, at der kommer flere idrætstimer i skolen, skal man selv gøre noget. Stop for eksempel med at køre dine børn i skole, foreslår Ole Wessung.

Undervejs i valgkampen hustandsomdelte Ole Wessung sin bog ”Når jeg nu er her alligevel” til samtlige husstande i Hørsholm.

Bogen indeholder gode råd og erfaringer til at få et sundere liv. Den blev vist i et valgprogram på tv, som du kan se på billederne herunder.

Bogen kan købes i handlen, fx her på Gucca

I Rungsted driver Ole Wessung klinikken 360Sundhed.

 

Hans Husum er en anden kiropraktor, som har været aktiv i kommunalpolitik. Han sad i kommunalbestyrelsen for Venstre i Norddjurs Kommune fra 2005-2017.

I 2013 skrev vi om hans politiske karriere i KIROPRAKTOREN