_H4A0942 copy.jpg

"Du er indstillet til Kiropraktorprisen af hele bestyrelsen for dit helt enorme arbejde for vores fag. Som forsker, kiropraktor, idemand og ikke mindst, som direktør for Kiropraktorernes Videnscenter." 

Med de ord indledte den netop afgåëde formand, Lone Kousgaard Jørgensen, sin tale til Henrik Wulff Christensen, da hun afslørede, at bestyrelsen i år havde valgt at hive DKF's helt store hæderskanin op af hatten, nemlig Kiropraktorprisen, der kun uddeles, når bestyrelsen beslutter det. Sidst Kiropraktorprisen blev uddelt, var i 2018, da den tilfaldt prof. Gert Brønfort, University of Minnesota.  

Under Henrik Wulff Christensens ledelse har Kiropraktorernes Videnscenter udviklet sig til en internationalt anerkendt forskningsinstitution, der rangerer blandt verdens absolut bedste på rygforskningsområdet. Derudover er Henrik ansvarlig for kiropraktorernes efteruddannelse og den nyetablerede kvalitetsenhed. Og det er hovedgrunden til, at bestyrelsen fandt grund til at tildele ham Kiropraktorprisen, som består af 50.000 kr. og diplom. 


 

Henrik Wulff Christensen er uddannet kiropraktor, læge og ph.d. Privat bor Henrik Wulff Christensen i Odense med sin hustru og datter.

I sin takketale viste han billeder fra sin dimission og kom ind på, hvor taknemmelig han er for konstruktionen, hvor hver klinik tilmeldt overenskomsten afgiver en del af sin omsætning til Kiropraktorfonden, for den finansierer Kiropraktorernes Videnscenter og understøtter derigennem samt også på anden vis forskning, kvalitetsudvikling, efteruddannelse og turnusuddannelsen. 

Her kan du se billeder fra prisoverrækkelsen:

_H4A0943.JPG
I sin takketale viste Henrik Wulff Christensen billeder fra 1988, da han dimitterede fra den engelske kiropraktoruddannelse AECC. Det var før den danske kiropraktoruddannelse på SDU var oprettet.
_H4A0911.JPG
Stående bifald for en kæmpe indsats og ildsjæl.
_H4A0909.JPG
Henrik Wulff Christensen kom i sin takketale ind på, hvad han ser som udfordringer for faget. Han talte for at holde sammen som stand, og for at klinikkerne skal hjælpe hinanden, hvor det giver mening og hvor den forretningsmæssige konkurrence imellem klinikkerne ikke kompromitteres, for det betyder meget for kiropraktorerne.