laptop-3196481__340.jpg

Troels Gaarde, Århus Rygcenter, er ny formand for klinikejerudvalget, som konstituerede sig i sidste uge.

Han har været medlem af udvalget siden 2015 og været næsten konstant politisk aktiv i DKF siden 1989; bl.a. som formand i bestyrelsen gennem en årrække. 

Thomas Meyer, Kiropraktor3300 og Kiropraktor3400, er blevet næstformand. De andre medlemmer af udvalget er Frank Føns Jensen, Kiropraktor­huset Næstved og tillige medlem af Dansk Kiropraktor Råd, Rune Tegder Martinsen, Kiropraktisk Klinik Holstebro og Sofie Thesbjerg, Rygcenter ­Horsens.

I de privatansattes udvalg er Anette Ravn Nørregaard, Kiro­praktisk Klinik Kolding, genudpeget som formand. Hun har været del af udvalget i 15 år. De andre medlemmer i udvalget er Dorthe Brandborg Olsen, Kiropraktisk Klinik Gunvor Jørnsgaard, Nina Hougs Hesselberg, Galten Kiropraktisk Klinik, og Anette Saxtorph, Kiropraktisk Klinik Enghavecentret, Vejle.

Susanne Brogaard Krogh, ansat på Regionshospitalet Silkeborg og medlem af Dansk Kiropraktor Råd, er ny formand for de offentligt ansattes udvalget, som hun også er nyt medlem af. 

De andre medlemmer af Stine Haugaard Clausen, Syddansk Univer­sitet (80%) og Rygcenter Syddanmark (20%), Lise Lykke Oddershede, Rygcenter Syd­danmark (60%) og Rygcenter Syddanmark (40%) og Michaela Lundgaard Saugstrup, Rygcenter Syddanmark.

Find oversigt over de tre udvalg her

Ulige år er politiske år i DKF. Ud over generalforsamling er der valg til udvalgene for klinikejere, privatansatte og offentligt ansatte. Da fristen udløb for at melde sig i marts, var alle ledige pladser ­besat, så afstemning var ikke nødvendig, og vi meldte ud, hvem de tre udvalg bestod af.

Tidligere har vi meldt ud, at der også har været forandringer i Turnusudvalget. Læs om det her

 

Her kan du læse om generalforsamlingen, der finder sted 13. november i Odense efter 2 dages kurser