_H4A1068 copy.jpg

Faglig Kongres 2020 blev aflyst pga. covid-19. Men Faglig Kongres kommer stærkt tilbage allerede i 2021. Det står klart efter DKF’s bestyrelse mødtes den 5. februar til årets første bestyrelsesmøde, der selvfølgelig blev afholdt virtuelt.

På programmet var planlægning af bestyrelsesarbejdet i 2021.

Et af emnerne var den forestående generalforsamling, der skal finde sted til november. Ordinær generalforsamling afholdes ifølge vedtægterne i
november måned i ulige år. Det ændrer sig ikke. Men i lyset af aflysningen FK20 og de mange deltagere i de faglige kurser på årsmøder i 2019 i Horsens, har bestyrelsen besluttet at udvide Årsmødet/Generalforsamlingen i 2021 til et tredages arrangement.

Det betyder at torsdag og fredag kommer til at ligne de Faglige Kongresser vi kender med kurser og faglighed, mens lørdagen står i generalforsamlingens tegn. Derudover selvfølgelig masser af plads til det sociale. Det fulde program er under udarbejdelse.

Arrangementet finder sted på Odeon i Odense. Såfremt Covid-19 ikke har sluppet sit tag til november arbejdes på en alternativ løsning.

Næste bestyrelsesmøde er den 17. marts 2021.