Kiropraktoren_Magasin.png

Den nye hjemmeside kiropraktoren.dk blev lanceret i sidste uge. I denne uge er der sendt en pakke med 50 blade til samtlige klinikker. Bladet er et gratis tilbud til patienterne og borgere generelt og meningen er at de kan læse i det i venteværelset og tage det med hjem under armen. Derfor håber vi i DKF, at I vil lægge bladet frem i venteværelset og opfordre patienterne til at tage det med hjem.

Indholdet i bladet er mere populært og tilgængeligt end det stof, vi er vant til fra fagbladet KIROPRAKTOREN som alle medlemmer modtager. Det er ikke i det nye blad at man kan læse meget dybdegående og akademiske artikler om den seneste forskning.

Til gengæld kan man læse om kiropraktorernes kompetencer og faglige baggrund, og man kan i det hele taget blive klogere ikke bare på ryggen, men også på muskler og led og alt det kiropraktorerne laver i det hele taget.

Vi håber at I, vores medlemmer, og patienterne kan lide bladet. Har I forslag til kommende numre eller ønsker I flere eksemplarer af første udgave, hører vi meget gerne fra jer. Bladet bygger på et ønske og et behov for på at fortælle mere om hvad kiropraktik er og hvem kiropraktorerne er. I den forbindelse er det  oplagt at bruge de eksisterende patienter som ambassadører og budbringere af det gode budskab.

Nyhedsbrev
I sidste uge udsendte vi første udgave af et ligeledes fuldstændig redesignet nyhedsbrev til næsten 28.000 abonnenter. Man kan skrive sig op til nyhedsbrevet på den nye side.

Det næste nyhedsbrev er allerede ved at være klar til udsendelse.

Google-kampagne
En søgeordsbaseret annonce-kampagne på Google er også i proces. Det forventes, at den går i luften umiddelbart efter efterårsferien.

Fejl i kortfunktion
På den nye patientrettede hjemmeside er der, som på Kiropraktorguide i sin tid, et kort over klinikker i Danmark. Desværre mangler enkelte klinikker.

Det skyldes at der desværre er et problem med integrationen af data, som vores IT-mand lige nu er i gang med at løse. Vi regner med, at det er på plads meget snart.