_H4A1299.JPG

Faglig Kongres 2020 blev aflyst pga. COVID-19. Nu kan du glæde dig til Faglig Årsmøde 2021!

Mødet indeholder generalforsamling lørdag 13. november, men også et hav af arrangementer og kurser i dagene inden, altså 11. og 12. november. Torsdag og fredag kommer faktisk til at ligne de Faglige Kongresser, vi kender med kurser og faglighed. Derudover er der selvfølgelig masser af plads til det sociale.

Tilmelding inkl. detaljere program åbner umiddelbart efter sommerferien.

Arrangementet holdes sammen med Kiropraktorernes Videnscenter, og det foregår i Odeon i Odense. Det primære hotel til overnatning er Comwell H.C. Andersen, som er direkte nabo og også står for driften af Odeon. Husk, at du selv skal booke overnatning, men får rabat på HCA Comwell ved at oplyse, at du deltager i DKF’s Årsmøde.TORSDAG Åbning, kvalitet, kurser, Kiro TED Talks og velkomstreception
Årsmødets dag 1, hvor den officielle åbning er første punkt på programmet. Derefter kan man om formiddagen høre en spændende keynote om kvalitet. Kvalitet er blevet et stort fokusområde i den aktuelle overenskomst, og derfor vil vi prøve at give et indblik i, hvad kvalitet egentlig er. Oplægsholdere med forskellige baggrunde vil tale om kvalitet set ud fra deres perspektiv, og om hvorfor kvalitet er et vigtigt og relevant område for kiropraktorerne. Om eftermiddagen kan man vælge mellem forskellige moduler, som man kender fra Faglig Kongres. 5 sideløbende spor  bliver en blanding af kiropraktorfaglige og mere medlems-/arbejdslivorienterede moduler.

Torsdag aften vender succesen fra Faglig Kongres 2018 tilbage: Kiro TedTalk. Oplev 6 kiropraktorer, som hver især præsenterer deres emne i et format, som skal være kort og præcist med den kliniske relevans i fokus. Så spænd selen og vær klar til 6 hæsblæsende talks, som slutter torsdagens faglige program af. Torsdag aften starter det sociale program med at invitere til officiel  velkomstreception, hvor der bliver serveret lidt vådt og tørt. Derefter har man mulighed for enten at tage ud i byen og få lidt sen aftensmad med venner eller kollegaer på egen hånd eller blive på Odeon og få middag serveret der.

FREDAG Hverdagsevidens, kurser, kliniksekretærernes dag og spændende debat
Årsmødets anden dag begynder med et plenummodul om ”Hverdagsevidens”. Det er en paneldebat om evidensbaseret praksis ude i klinikken, og hvordan vi bruger evidens i hverdagen. Er det ok at gå på kompromis med forklaringsmodellerne og fortællingerne, hvis man skal tale på patientens niveau? Er der forskel på evidensbaseret praksis set ud fra forskellige perspektiver? Er der en grænse for, hvor akademisk vores arbejde kan og skal være? Og hvordan hjælper vi hinanden til at være ambassadører lokalt, regionalt og nationalt for evidensbaseret praksis?Professor Jan Hartvigsen giver en kort introforelæsning og er herefter paneldeltager sammen med kiropraktor Ulrik Sandstrøm, kiropraktor Jonas Loft og direktør for Gigtforeningen Mette Bryde. Debatten styres af Politikens sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen. Efter frokost kan man vælge mellem en blanding af moduler med behandling og diagnostik, billeddiagnostik og kommunikation og ny viden. Aftenen sluttes af med en stor fælles debat. Til Årsmøde 2019 handlede det om brugerbetaling. Planen er at finde et lige så potent emne. Det sociale arrangement
er planlagt til at blive holdt på Odeon med forbehold for evt. COVID-19-retningslinjer.

LØRDAG Politik fra morgen til aften – og så festen
Lørdag står den på kiropraktorpolitik: Først den åbne del, siden den lukkede del af DKF’s generalforsamling. Vi skal overvære prisuddeling, taler og nye kolleger aflægge Kiropraktorløfte. Senere fremlægges beretninger og regnskaber til forsamlingens godkendelse, og der skal vælges ny bestyrelse og nyt råd. I år tager vi afsked med formand Lone Kousgaard Jørgensen, der har siddet de 8 år, som vedtægterne bestemmer, man maksimalt må bestride den post. Forvent en begivenhedsrig dag og en særlig mindeværdig årsfest.

LÆS MERE på DANSKKIROPRAKTORFORENING.DK/GF OM FORMALIA

Såfremt Covid-19 ikke skulle have sluppet sit tag til november, arbejdes på en alternativ løsning.

 

> HUSK: 15/9 frist for indstilling til Årets Kiropraktor samt Kiropraktorprisen - læs mere