Spar penge .png

OBS: Early bird blev 24. september forlænget til 30. september


Alle medlemmer skulle have modtaget invitation med posten. Desværre oplever vi endnu en gang, at postvæsenet nogle, hvis ikke de fleste steder i landet, har påsat mærkat, som går ind over teksten. 

Her er teksten som er berørt af mærkaten - i sin fulde længde:

KÆRE MEDLEM
DKF, Kiropraktorfonden og Kiropraktorernes Videnscenter inviterer alle medlemmer og klinikpersonale til årsmøde 11., 12. og 13. november i Odeon i Odense. Det bliver en slags Faglig Kongres med efteruddannelse og inspiration, men også DKF’s generalforsamling. Det er en ny hybrid, og vi kalder den Fagligt Årsmøde.

Torsdag og fredag er fyldt med ny viden, udsyn og samvær. Du kan deltage i et væld af kurser, men også Kiro-TED Talks, debatter og andre plenumarrangementer. Studerende kan deltage alle dage til en skarp pris. FNKS, DKF og Kiropraktorernes Videnscenter har sammensat et særligt studenterspor. Klinikpersonalet har deres egen dag, nemlig hele fredagen. Indholdet er udviklet efter dialog med en gruppe klinikere og sekretærer. Få overblik over alt det, du kan deltage i på bagsiden.

Lørdag 13. november står den på politik, når DKF holder sin generalforsamling
Se frem til et ganske særligt møde med formandsskifte og debat, men også taler, priser og den stemningsfulde velkomst til nye kiropraktorer, der aflægger Kiropraktorløfte.

Tre fyldte dage slutter med den legendariske årsfest lørdag aften med treretters middag, vinmenu, overraskelser og musik

Vi glæder os rigtigt meget til at se dig!
– Bestyrelsen, september 2021

>>TILMELDING HER - HUSK RABAT TIL OG MED 26. SEPTEMBER: Kiroviden.dk/fagligtarsmode<<

Værd at vide:

  • BOOK SELV OVERNATNING SENEST 11. OKTOBER
    Kongressen foregår på Odeon, mens Comwell HCA lige ved siden af er det primære overnatningshotel. Book senest 11. oktober for at være sikker på at få værelse. Book på hotel.odense@comwell.com med koden: KIRO2021. Der er også aftale med Hotel Odeon. Book på hotelodeon.dk med koden: KIRO2021. Her skal du også booke 30 dage før for at være sikker på plads. Find priser på Kiroviden.dk/fagligtarsmode under ’Praktisk info’
  • GUIDE TIL DKF’S GENERALFORSAMLING
    Hvordan med valg og opstilling? Hvornår er fristerne? Hvordan forbereder jeg mig bedst? Få svar på alt det på danskkiropraktorforening.dk/gf – eller skriv til dkf@danskkiropraktorforening.dk 
  • Tilmeld dig helst senest 27. oktober af hensyn til forberedelserne
Logoversion_2linier_midt.png
Fagligt Årsmøde
  • Fagligt Årsmøde 2023 finder sted 9.-11. november i Odense på Odeon. 
  • Tilmeld dig her.
  • For studerende: DKF inviterer til løfteaflæggelse om lørdagen. Du vil modtage en separat invitation fra DKF herom. Du vil også blive inviteret med til festen om aftenen. Vil du deltage i andre dele af Faglig Kongres, skal du stadig tilmelde dig på siden her.