illu om studenterspor.png

Noget af programmet til studerende foregår sammen med kiropraktorerne. Andet er specifikt målrettet stud.manu.'erne. Uanset om det er det ene eller det andet, er der ingen tvivl om, at der er fuld plade på bredde og dybde - og det sociale! 

1 dag koster 500 kr., mens både 2 og 3 dage koster 1000 kr. OBS: Prisen stiger ikke som prisen for kiropraktorer og kliniksekretærer gør efter den 26. september.

Skal man pege på nogle perler om torsdagen, er det for det første, at det er muligt at opleve COVID-general Søren Brostrøm i den store plenumdebat 'Take That Seat om kvalitet i kiropraktorpraksis'. Senere på dagen handler det om teknikker til øvre rygsøjle og knæet - begge med udenlandske undervisere. Om aftenen kan du se Kiro TED Talks og deltage i turnuscafe, hvor du kan møde klinikker, der søger turnuskandidater.

Fredag kan du sammen med de andre kongresdeltagere opleve stærke oplægsholdere, der stiller skarpt på, hvordan man bruger evidensbaseret praksis i den kliniske hverdag. Efter frokost underviser den tv-kendte Jesper Bergstrøm i kropssprog i et modul kun for studerende. Det samme er modulet efterfølgende, hvor den populære Sagar Constantin underviser i, hvordan du kan målrette din kommunikation ud fra din og modtagerens persontype. Om aftenen er der mingling, politisk debat og late night dinner med musik!


Lørdag kan du overvære, den ceremoni du selv tage del i, når du er blevet kandidat; nemlig løfteaflæggelsen. Det er en fin og højtidelig affære. DKF's formand kårer også Årets Kiropraktor og uddeler prisen til årets bedste speciale. Senere starter den politiske del af DKF's generalforsamling. Som studentermedlem er du mere end velkommen til at deltage for at overvære diskussionerne og formandsskifte, som ikke er sket siden 2013 - stemmeret har kun uddannede medlemmer, skal vi lige minde om. 

Programmet til studentermedlemmerne er udviklet i dialog med FNKS.

> Dyk ned i hele programmet - både de faglige dele og de sociale, du finder under 'Tilvalg'. Tilmelding helst senest 27. oktober

 

Blomst_profilbillede_instagram.png
Faglig Kongres
  • Faglig Kongres 2022 finder sted 10.-12. november i Odense på Odeon. 
  • Spor til både kiropraktorer, studerende og klinikpersonale.
  • Tilmeld dig her.