Møde gruppearbejde.jpg

Efter endt sommerferie har sekretariatsmedarbejderne efterhånden atter bemandet kontorerne på Peter Bangs Vej, og sidder klar til at modtage henvendelser og til at hjælpe med stort og småt. Enkelte medarbejdere holder dog stadig ferie.

I forhold til Covid-19 er der ikke henover sommerferien kommet nye retningslinjer, der vedrører kiropraktorpraksis. Vi monitorerer udviklingen løbende og melder ud, hvis der sker noget på den front.

Til efteråret glæder vi os til Fagligt Årsmøde og generalforsamling på Odeon i Odense den 11-13 november. I år bliver der ikke mindst fokus på valget af en ny formand. Læs mere om Fagligt Årsmøde her.

Til september holder WFC deres store konference. Oprindeligt skulle den have været holdt i Japan i foråret 21. Men bla. pga. Covid-19 og OL blev kongressen flyttet til Kuala Lumpur  i efteråret 2021. I sidste ender bliver kongressen afholdt virtuelt 23-25 september 2021. Læs mere her

Eftersommeren og det tidlige efterår byder på en relancering af kiropraktorguide. Det glæder vi os meget til at præsentere.