COLOURBOX1150754.jpg

Regionen tilbyder en ny kiropraktor-kapacitet (ydernummer) på solskinsøen.

Som kiropraktor på Bornholm kan du få faglige udfordringer og gøre en forskel for befolkningen på Bornholm, som i dag kun har en enkelt kiropraktor at trække på. Du bliver en del af et godt fagligt fællesskab og samarbejde med øens øvrige praktiserende behandlere, hospital og kommune.

Region Hovedstaden, Bornholms Regionskommune og Dansk Kiropraktor Forening/Kiropraktorkredsforeningen Hovedstaden er parate til at hjælpe dig med spørgsmål om etablering og opstart i praksis.

 

Om at bo og arbejde på Bornholm
Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm kan fortælle om dine muligheder, hvis du overvejer at flytte til øen. Fx om tilbud til børn og unge og om jobmuligheder for ægtefælle.

Bornholm har en befolkning på knap 40.000 mennesker. Naturen er enestående, der er mulighed for et rigt outdoorliv, huse til ’fornuftige priser’, mange jobåbninger og kun en time til København.

Rune fortæller, at det at komme til Bornholm som børnefamilie er noget helt særligt: ”Her er nærhed, tryghed og livskvalitet. Vi holder øje med hinanden og kender naboerne.”

Kontakt Rune på mail: tilflytter@bornholm.biz, tlf. 31 21 88 80.

Ansøgningsfrist 29. august 2021
Du kan finde ansøgningsskema her sundhed.dk/info/kiropraktor. Bemærk, at der er krav til handicap­tilgængelig­heden i kiropraktor­praksis, men at du kan søge kapaciteten uden på forhånd at have erhvervet kliniklokaler.

Få mere at vide
Læs om kapaciteten og ansøgning