Kopi af Fri (3).png

Har du gået og ventet på, at tilmeldingen til Fagligt Årsmøde i Odense 11. – 13. november åbner? Så er ventetiden forbi!

Du kan nu tilmelde dig og læse mere om det fyldte program ved at klikke på dette link: kiroviden.dk/fagligtarsmode

Individuel tilmelding alt efter, om du er kiropraktor, klinikpersonale eller studerende. Er du dimitteret i 2020 eller 2021, inviteres du af DKF til den traditionsrige aflæggelse af Kiropraktorløftet og festen om aftenen. Sekretariatet sender snarest en mail, som du bedes svare på.

Early bird frem til 26. september, og vi opfordrer til, at man tilmelder sig årsmødet senest 27. oktober af hensyn til de praktiske forberedelser.

> Lørdag holder vi generalforsamling. Læs mere om frister, regler, forberedelser m.v.

> Hvem skal være årets kiropraktor 2021?? Husk, fristen er 15. september for at indstille en kollega

Overnatning?
Kongressen foregår på Odeon, mens Comwell HCA lige ved siden af er det primære overnatningshotel. Book senest 11. oktober for at være sikker på at få værelse. Book på hotel.odense@comwell.com med koden: KIRO2021. Enkeltværelse koster 895 kr. og dobbeltværelse 1095 kr. pr. nat.


Der er også lavet aftale med Hotel Odeon på den anden side af Odeon. Book på hotelodeon.dk med koden: KIRO2021. Enkeltværelser koster 1025 kr. og dobbeltværelser 1225 kr. pr. nat. Her skal du også booke 30 dage før for at være sikker på at få plads.


DKF's fem kredse holder også generalforsamling. Du får seperat mail om det.