_H4A1603.jpg

Vi kender det alle sammen; intentionen er god, men udfaldet af samtalen ender på ingen måde der, hvor vi havde planlagt det. Det kan være en stor fordel at få en større forståelse for ens egen og andres persontype, for på den måde bedre at kunne målrette sin kommunikation hensigtsmæssigt.

Det er lige præcist det, den populære oplægsholder Sagar Constantin vil undervise klinikpersonale i fredag til Fagligt Årsmøde 12. november.

Hendes kursus består af to dele før og efter frokost - og efter eftermiddagskaffepausen holder Jesper Bergstrøm, som er kendt fra TV, oplægget 'Klar til kropssprog?' 

Siger din mund ét, men dit kropssprog noget andet? Jesper Bergstrøm dykker ned i, hvordan man kan arbejde med sit kropssprog og med simple overvejelser kan understøtte det, man siger. 

Klinikpersonalet kan også deltage i aftenens debatarrangement, som nok skal få udvidet horisonten.

Programmet for den faglige fredag til klinikpersonalet er udviklet i dialog med en brugergruppe med klinikere og sekretærer, som har givet input til Kiropraktorernes Videnscenter, der har sammensat dagen målrettet sekretærerne i kiropraktorpraksis.

HVAD, HVOR, HVORNÅR?
Klinikpersonalets dag finder sted til Fagligt Årsmøde fredag 12. november fra kl. 9 i Odeon i Odense.

Der er penge at spare ved tilmelding senest 26. september!

Klik her og læs mere om faglig fredag for klinikpersonalet

Her er det generelle link til Fagligt Årsmøde, der ialt består af 3 dage: torsdag og fredag med kurser - lørdag med DKF's generalforsamling:

www.kiroviden.dk/fagligtarsmode