mental sundhed, kursus.PNG

Kom til tre webinarer og et weekendkursus i at forbygge følelsesmæssig overbelastning i dit arbejde med patienter. Webinarerne er tirsdag 24. maj, onsdag 8. juni og 22 juni. Weekendkurset er lørdag d.10 september-søndag den 11 september. Efterfølgende har du mulighed for erfaringsudveksling og refleksion i grupper under supervision af Anne-Lene Nielsen.

Men hvad handler det egentlig om?

Du lærer at genkende tegn på begyndende mistrivsel – fx en tung fornemmelse i kroppen, en følelse af utilstrækkelighed og måske irritation eller vrede. 

Kurset gør dig klogere på, hvordan du påvirkes i din hverdag med patienter - hvad styrker dig, og hvad dræner dig? Og hvordan du kan bruge og lade dine ressourcer op til fordel for dig selv, dine patienter og kollegerne på klinikken.

På kurset får du altså:

  • Konkret viden.
  • Praktiske værktøjer og metoder, der styrker og støtter den mentale sundhed i hverdagen både individuelt og kollektivt.
  • Mere energi ved dagens slutning.
  • Fortrolighed med egne ressourcer.
  • Skærpet bevidsthed om potentiale og begrænsninger.
  • Glæde og robusthed.
  • Tyngde i eget ståsted.
  • Kollektiv bevidsthed om mentale styrker på arbejdspladsen.
Praktisk info
Del 1: Webinarer

Dato og tid:
- Tirsdag den 24. maj 2022. Kl. 19.00-20.30.
- Onsdag den 8. juni 2022. Kl. 19.00-20.30.
- Onsdag den 22. juni 2022. Kl. 19.00-20.30.

Pris: 
Webinarer (samlet): 1250 kr.

Del 2: Kursusweekend

Dato og tid:
- Lørdag den 10. september 2022. Kl. 10.00-21.00.
- Søndag den 11. september 2022. Kl. 08.00-15.00.

Sted:
Comwell Kongebrogaarden, Kongebrovej 63, 5500 Middelfart.

Pris:
Weekendkursus (inkl. forplejning + overnatning): 4200 kr.

Fælles virtuel afslutning:

Dato og tid:
Onsdag den 30. november 2022. Kl. 19.00-21.00.

Tilmelding:
Du kan trykke her.

Tilmeldingsfrist:
19 april.

Her er en lidt mere detaljeret oversigt:

Del 1: Webinarer:

1. webinar: Du bliver introduceret til de 24 karakterstyrker, og du lærer hvordan du, med styrkerne som en integreret del af din hverdag, kan bevare en god energi. Webinaret afholdes af Mads Bab fra Gnist.com og Anne-Lene Nielsen.

2 webinar: Du får indsigt i, og bliver klogere på, de faktorer der spiller en rolle i trivsel. Trivsels selvstændige faktorer. Her vil du bla. stifte bekendtskab med PERMA modellen. PERMA står for: Positive emotioner, Engagement, Relationer, Mening og At lykkes. Webinaret holdes af Anne-Lene Nielsen.

3 Webinar: Du får indsigt i og bliver klogere på dig selv, og dine omgivelser - og vil gå fra webinaret med stof til eftertanke og en oplevelse af ahá. Du møder her Rikke Østergaard, der underviser sammen med Anne-Lene Nielsen.

Del 2: Weekendkursus:

Her handler det om, i rammen af de selvstændige trivselsfaktorer, helt konkret at omsætte den viden og de redskaber du fik på webinarerne, så de skræddersyes til dig og din hverdag.
Vi bruger situationer og historier fra hverdagen - og internatet folder således emnerne ud i praksis og binder en rød tråd omkring - så du oplever og føler dig klædt på til at tage værktøjerne med hjem og implementere dem.

Bagefter:

12 uger efter internatet, vil der følges op med erfaringsudveksling og refleksion i grupper herunder mindst to sparringsseancer under supervision af underviser Anne-Lene Nielsen. Og ingen afslutning uden fejring. Efter 12 uger afsluttes forløbet. Dette markeres selvfølgelig med en festlig virtuel fælles afslutning.

Du kan læse meget mere ved at trykke her.

Om projektet:

Kursusforløbet “Styrk din mentale sundhed - det smitter”, er det første af sin slags. Projektet er støttet af Velliv foreningen. Projektet udfoldes i et samarbejde mellem Anne-Lene Nielsen, Kiropraktorernes Videnscenter og eksterne samarbejdspartnere.