nyehder 2 - pixabay.png

WFC's kvartalsblad (QWR) er på gaden - og du kan læse det online.

Du kan bl.a. læse om AFC's generalforsamling i Frankrig, som fejrede 20 års jubilæum for kiropraktorernes autorisering, hvor omkring 200 gæster var inviteret - inklusivt to danskere. Der var tale om Gitte Tønner, formand for NCA, og Michael Christensen, formand for Dansk Kiropraktor Forening, som altså nød en aften på taget af Pullman Hotel med Eiffeltårnet som baggrund.

Du kan også (gen)læse nyheden om de danske forskere, som vandt priser ved CARLoquium, og du kan læse en mere detaljeret beskrivelse et par af deres studier. Det ene omhandler smerter i ryggen og hvorvidt de påvirkes af at bliver overvåget. Studiet konkluderede, at patienternes overvågning af egne smerter på ugentlig basis dannede grundlag for positiv effekt. det andet studie undersøgte en behandlingsform, som skulle forbedre børnehavebørns motoriske evner. Studiet viste, at de børn, der havde mest gavn af behandlingen var de, som havde dårligst motoriske evner i begyndelse af forsøget.

Du kan også læse om en række kvindelige ledere i henholdsvis de engelske, kanadiske og amerikanske kiropraktorforeninger, som blev hædret med priserne "Woman in leadership 2022" på Parker Seminar, da det blev afholdt i Las Vegas.

Du kan læse hele bladet her.