Tilmeld dig Faglig Kongres 2022 (4).png

Faglig kongres slår dørene op d. 10.-12. november 2022, og nu kan du tilmelde dig.

Dette års tema er "Viden Vinder - din faglighed". Viden skal være omdrejningspunktet, og viden kan være mange ting: Efteruddannelse, klinisk erfaring, nyeste forskning. Viden skal være fundamentet i kiropraktorernes kernekompetencer og gøre kiropraktorerne til den faggruppe, der er bedst til at tage vare på patienter med muskuloskeletale problemer. Derfor er fokusset for dette års kongres, hvordan kiropraktoren får viden og kompetencer til at være rustet som kiropraktor i fremtiden. 

"Viden Vinder - din faglighed" understreger, at kiropraktoren har en rolle som autoriseret sundhedsperson, men den rolle forpligter også. Viden skal være relevant, og det skal bruges.

Programmet er fyldt med oplæg bl.a.: "Kiropraktorens rolle i håndtering af hjernerystelser, "kommunikation er godt - når det går godt", "Kiro ted talk" og utrolig meget mere. Og så er der turnuscafé og DKF's årsmøde. Og selvfølgelig udstillere som Kiropraktorernes Videnscenter, DKF, DSK og mange flere.

Der er også plads og tid til det sociale. Onsdag er der velkomstreception på H.C. Andersens Hus. Fredag er der unik rundvisning og tur bagom Odense Zoo eller ølsmagning på Albani Bryggeri. Lørdag står den på årets fest, som slutter 3 fantastiske dage og Faglig Kongres af med et stort brag.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til fk@kiroviden.sdu.dk

Praktisk Info

Dato og tid:
Torsdag den 10. november 2022
Klokken 08:00-17:30
Fredag den 11. november 2022
Klokken 08:00-18:30
Lørdag den 12. november 2022
Klokken 08:00-17:00

Sted: Kongreslokalisation: ODEON, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C

Pris:
1 Dag: 2.400 kr.
2 dage: 3.800kr.
3 dage: 4.900 kr.

Overnatning:
Du har mulighed for at overnatte på kongreshotel Comwell H.C. Andersen Odense, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C, men dette skal bookes og afregnes med hotellet. 
Du kan også overnatte på Hotel Odeon, Odeons Kvarter 11, 5000 Odense C.
Parkering:
Der findes et begrænset antal parkeringspladser ved Comwell, H.C. Andersens Odense, som kan benyttes mod betaling og så længe, der er plads.
Der findes yderligere offentlig parkering i parkeringskælderen under Odeon, som kan benyttes mod betaling. Læs mere om parkering i Odense HER.
Det med småt:
  • Tilmelding til sociale arrangementer og festmiddag: Det skal du tilmelde dig til under "Tilvalg" på siden, hvor du også tilmelder dig.
  • Overnatning: Hvis du vil overnatte på konferencehotellet, skal du booke direkte ved hotellerne. Se mere under "Praktisk info" på siden, hvor du også tilmelder dig.
  • Priser: Du har mulighed for at købe Early bird-biletter frem til 30. september.
  • For studerende: DKF Inviterer dig med til løfteaflæggelse om torsdagen og til festen om aftenen. Det betyder, at du i tilmeldingen IKKE skal tilmelde dig festen lørdag aften. Du vil modtage en separat invitation fra DKF omkring dette. Vil du deltage i andre dele af Faglig Kongres, skal du stadig tilmelde dig på siden her.
  • For studerende: Hvis du kun ønsker at deltage i turnuscaféen, torsdag den 10. november kl. 18.00-19.00, skal du i stedet tilmelde dig her.