Arbejdsgruppe møde plan gruppearbejde.jpg

Du har nu muligheden for at blive en del af WHO's arbejdsgruppe, som skal opdatere WHO's guidelines for uddannede kiropraktorer. 

WHO udarbejdet i 2005 dokumentet ”Guidelines for Basic Training and Safety in Chiropractic”, som siden da har fungeret som information til og retningslinjer for kiropraktorer. Nu skriver vi 2022, og retningslinjerne er forældet b.la. på punkter som pædagogik og måden de sundhedsprofessionelles uddannelser er sat op på. Derfor underskrev WFC (World Federation of Chiropractic) tidligere i år en aftale med WHO om at finansiere et projekt, der skal opdatere dokumentet fra 2005.

Derfor søger WFC nu ansøgere, der vil være en del af WHO-arbejdsgruppen, som skal udvikle benchmarks for træning i kiropraktik. Formålet er at give en opdateret referenceguide, der vil gavne politikere, sundhedsarbejdere, uddannelsesudbydere og offentligheden.

Hvis du gerne vil ansøge, skal du have ekspertise og erfaring med uddannelse af kiropraktorer. Du må gerne have en doktorgrad eller master i pædagogik og have erfaring med pædagogisk ledelse og forskning, som relaterer sig til kiropraktorfaget.

Derudover ser de gerne, at du har viden og interesse inden for den aktuelle udvikling i kiropraktik og træning af sundhedspersonale.

Som en del af arbejdsgruppen, bliver du ikke betalt, men udgifter i forbindelse med arbejdet vil blive dækket.

Hvis du er interesseret, skal du sende en ansøgning som beskriver, hvorfor du skal tages i betragtning samt dit CV. Du skal sende det til WFC's generalsekretær Richard Brown på rbrown@wfc.org. Fristen er fredag 2. september klokken 00:59.