DKF_Banner_22.01.13_1200x675.jpg uden logo.jpg

I flere år har DKF brugt Lån & Spar til sine bankforretninger, og i efteråret valgte bestyrelsen, at DKF skulle indgå et nyt samarbejde med banken, der medfører flere fordele for medlemmerne.

Samarbejdet trådte i kraft 1. januar og betyder, at medlemmer nu kan få ekstra gode vilkår. Blandt andet Danmarks højeste rente på din lønkonto og lavere renter på evt. bolig- og billån.

Lån & Spar tilbyder erhvervskunder konkurrencedygtige priser og vilkår - ikke bare inden for bankforretninger, men også inden for leasing.

Dansk Kiropraktor Forening ejer sammen med andre fagforeninger banken, og DKF har klædt bankens rådgivere på med informationer om fx uddannelsesniveau, jobsikkerhed og lønniveau, så de kan vejlede kiropraktorerne ud fra en relevant basisviden. Derfor vil du få en personlig rådgiver, der har en særlig viden om netop dit fagområde.

Som studerende kan du få en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 3% i rente på de første 20.000 kr., billig kassekredit eller kan hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du får råd til en bolig.  

Book et møde og hør mere om dine fordele som medlem af Dansk Kiropraktor Forening – eller klik her og læs mere: lsb.dk/lob/dkf/