mikrofon, pixabay.jpg

For første gang inviterer Sundhedsstyrelsen i samarbejde med de nordiske lande Norge, Sverige, Findland Island og Grønland til online konference d. 27. oktober fra 12-16:30 om fysisk aktivitet. Og det er helt gratis.

Kom, hvis du er interesseret i  at høre mere om, hvordan fysiske aktivitet kan forbedres hos borgere. Målet med konferencen er at skabe opmærksomhed på fysisk aktivitet i forskellige sektorer på tværs af de nordiske lande og gøre opmærksom på udfordringer og muligheder i arbejdet med fysisk aktivitet.

Konferencen er todelt. I den første del, som foregår den 27 oktober, er fokus på emner som samarbejde, velfærdsgevinster og multisektorielt arbejde, og der vil være paneldiskussion. Helt konkret får du viden om, hvordan fysisk aktivitet kan bidrage positivt til at nedsætte risikoen for sygdom og død, effektive interventioner, økonomiske gevinster ved fysisk aktivitet, fysisk aktivitet i skolen og fysisk aktivitet i fritiden. 

Den andel del af konferencen kommer til at foregå i juni 2023 med fem sideløbende sessioner om emner som arbejdspraksis, forbedring af bysundhed, planlægning af fysisk aktivitet og grønne offentlige skoler, fysisk aktivitet i skolen, fritidsaktiviteter for inaktive grupper og ikke mindst om digitale værktøjer.

Hvis du vil med, skal du registrere dig ved at trykke her

Og du kan læse mere på the nordic conference's webside lige her.