Ida2.jpg

Den 1. juni startede Ida Blom Engelsholm som kommunikationskonsulent i sekretariatet. Ida skal bl.a. stå for DKF’s medlemsrettede kommunikation såsom nyheder til hjemmesiden, fagbladet Kiropraktoren og sociale medier. Ida skal også i samarbejde med Danske Regioner udarbejde et informationsmateriale om pakkeforløb til almen praksis, og sammen med Henrik Frederiksen stå for det nye målprogram.

- Jeg har glædet mig enormt meget til at starte i Dansk Kiropraktor Forening. Jeg ser frem til at være en del af en forening, hvor medlemmerne har så stort et engagement i udviklingen af det danske sundhedsvæsen. Derfor ser jeg også særligt frem til at påbegynde arbejdet med det nye målprogram, så vi sammen kan få sat ord på, hvad kiropraktikken skal fokusere på de kommende år, siger Ida Blom Engelsholm.

Ida har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier og en kandidat i Læring og Forandringsprocesser fra Aalborg Universitet, og har tidligere arbejdet med strategisk kommunikation og kampagneudvikling, og så er Ida søster til en kiropraktor.