tablet læse.jpg

It-programmet Sentinel har vi skrevet en del om, og du har måske også hørt om det på Roadshows. Nu har Sundhed.dk  som er med til at drive Sentinel  også skrevet en fin artikel om, hvad Sentinel er  og hvad det skal bruges til, som nu ligger på deres hjemmeside.

Sundhed.dk skriver bl.a. at " [Kiropraktoren] kan bruge det til at gøre arbejdet bedre i sin egen klinik og på tværs af andre klinikker i hele landet" med en tilhørende kort forklaring af, hvordan Sentinel fungerer.

Formand for Dansk Kiropraktor Forening, Michael Christensen, medvirker også i artiklen og udtaler at "Sentinel kan hjælpe os med få et samlet overblik over, hvilke diagnoser der behandles i kiropraktorpraksis. Det betyder, at den enkelte kiropraktor vil kunne se sin egen anvendelse og fordeling af diagnosekoder med henblik på at højne kvaliteten af sit arbejde. Vi ser frem til at arbejde datadrevet med kvalitet og derigennem opretholde den i forvejen høje kvalitet, der er på kiropraktorområdet."

Sundhed.dk's artikel biddrager på den måde til, at både borgere i og udenfor kiropraktorverdenen får nys om programmet - og ikke mindst om kiropraktik og kiropraktorerne og det fokus på kvalitet, som er i branchen.