Sundhedsvæsen skrivebord læge kiro.jpg

Den 10. maj 2022 går den nye Praksisdeklaration i luften på Sundhed.dk, som erstatter det tidligere Praksis- og AfregningsPortalen, som vi tidligere har skrevet en nyhed om. Det er på Praksisdeklarationen, I fremover indtaster jeres praksisoplysninger som fx adgangsforhold, åbningstider m.v, og det kan du gøre allerede fra 3. maj. Så er oplysningerne klar til at blive vist i "Find Behandler", når løsningen går i luften.  Til forskel fra tidligere vil de ændringer, du laver i Praksisdeklaration, blive vist i "Find Behandler" så snart, de er gemt.

Sundhed.dk har overført de fleste af dine data fra Praksis- og AfregningsPortalen til den nye løsning. Men træffetider har det ikke været muligt at overføre i alle tilfælde, så det er en god idé at kontrollere dem og eventuelt opdatere dem, så de fremgår korrekt på "Find behandler". Du kan læse mere om, hvordan du gør i Sundhed.dk's guide.

Hvis du oplever tekniske problemer, kan du kontakte Sundhed.dk's sundhedsfaglige support på sundhedsfaglig@sundhed.dk eller ringe på 88 44 31 31.

I løbet af sommeren bliver flere ting koblet på Praksisdeklaration. Det betyder, at du kan vise flere oplysninger om din praksis end tidligere. Du vil blandt andet kunne få vist mere detaljerede informationer om adgangsforhold og ventetider.